Postad i: My style, Feelings, Good food - Good mood

Ny-års-afton. Vilken afton! Tänk att det kan betyda så mycket, att det kan bli en sådan parad. Nu jävlar ska det smällas. Skålas. Spenderas pengar. Kling! Kling! Kling! Nytt år, nya tag. Nytt år, nytt mig. Jag ska träna. jag ska gå ner i vikt. Denna hets av att lova sig själv så många saker. Vilket påhitt mina vänner. Vilken jävla grej, att det nästan blivit ett tvång av att lova sig själv så många förändringar och förbättringar. Och så blir man så jävla besviken några veckor efteråt när man tryckt i sig en chipspåse och inte gått till gymmet som du signat upp dig på för ett år. Attans! Vilken jävla skit. Men hörru, det kommer ett till nytt år. Snart min kära vän, upp med häng läppen nu. Trehundraelva dagar kvar. Sen kan vi börja lova oss själva massa jävla skit igen.
...

Mitt nyår var avslappnat, och väldigt trevligt. Vi var ett gäng i ett garage. Kallt som fan. Men det var trevligt som fan så det spelade ingen stor roll. Det fanns nog folk som hade det värre, inte sant. Vi åt förrätt, varmrätt. Vi drack bärs. Och dansade upp värmen. Jag hade på mig en body och en långkjol ifrån bikbok. Jag skriver även här ärligt, ifrån mitt hjärta. Att ni inte ska köpa deras fashiontejp - eller vad fasen det kallas. Tejpen som ska hålla dina bröst på plats. Mina bröst var inte på plats, dem dansade precis lika mycket som jag gjorde. Inte för att jag riktigt bryr mig om det. Jag köpte tejpen för andras skull. Det är väl bara själv principen - att lägger man 60 spänn på TEJP som ska förhindra dina bröst att trilla ur plagget. Så förväntar man sig att det inte ska ske. Jag hade kunnat få ett paket cigg för dem pengarna. Och dansat med pattarna i vädret iallafall. Nåväl.
...
Efter tolvslaget hängde vi inte kvar så länge innan vi begav oss. Jag blev kallad för solstråle utav Robbies kompisar och hade fått min kyss med vårt bubbel så jag var mer än nöjd. Mitt bekräftelsebehov var matat och belåtet. Vi fick dessutom jaga som vilddjur efter vårat bubbel för det skulle visst ner och värma någon annan mage. MEN ICKE SA NICKE. Jag och Robbie kan slåss för våran sak och våra rättigheter. Nu var det ju inte på liv och död, utan det handlade om en prosecco. Men som sagt, Ny-års-afton. Det är viktigt det där.
...
När vi traskade hem drog jag i backen med en go faceplant och fick inleda mitt år med en blåklocka. Men man kan inte få allt här i världen, eller hur mina vänner.
...
Men hörrni! En vecka in på det nya året vill jag tacka och bocka för det gamla året. Det var inte mitt år och det återstår nog många fler som inte kommer falla mig i smaken.
Men jag har ÅTMINSTONE växt mycket i mig själv. Lärt känna mig själv snäppet bättre. Det är bra. Hittat mig själv lite bättre. Lite visare. Lite. 2018. Nu kör vi.
Puss på ER. Ni är kärlek!
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Följ mig på instagram @bonjournathali